Creatief Muzikaal coachen

Elk aanbod op deze site valt onder het luik “creatief muzikaal coachen”. Hier besteed ik er apart aandacht aan. Hier ben je op de juiste plek wanneer je een specifiek aanbod zoekt voor je groep.

Muzikaal coachen gaat voor mij over prikkelen, de juiste sfeer en context creëren om creatief te durven/willen zijn

Het gaat ook over persoonlijke thema’s zoals zelfvertrouwen, zelfaanvaarding, zelfverwezenlijking

Een coach creëert de mogelijkheden om zelf te experimenteren en op pad te gaan in jezelf door muzikale triggers aan te bieden. Ik geloof hierin sterk in de “zelfhelende” capaciteiten van elk individu. Een coach is zich bewust van elke plaats en elk moment, en moedigt deelnemers aan om op zoek te gaan naar weerstand, want daar start mogelijke verandering.

Een muzikaal coach stimuleert, moedigt aan, reikt triggers aan, gaat samen met het individu of groep op ontdekking.

Hij verschilt hierin van een therapeut, die bewust op zoek gaat naar een pijnpunt om dit te helen.

Mike C/Meneer Megaferm/Fonkie Tuur of gewoon Mike Claeys behaalde in 2007 het getuigschrift “Creatief Agogisch Coach” bij VSPW/Balans te Sint-Amandsberg.Sinds 2014 is hij er lid van het docententeam en geeft hij de module Klank & Muziek, klik hier voor data en inschrijvingen.

Als Creatief Agogisch coach of kortweg CrAC is hij gepassioneerd bezig groepen te laten werken met vorm, inhoud en zintuiglijke waarneming. Het volledige aanbod op deze site is doorspekt van deze visie. Alles heeft een doel(stelling).

Graag geven we vorm aan uw projecten of vragen op maat. Wil u samenwerken betreffende een vorming/project over een thema? Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan open voor al uw voorstellen of vragen.