Meneer Megaferm

MENEER MEGAFERM SHOW
Meneer Megaferm brengt zijn nummers live op het podium voor scholen, jeugddiensten, verjaardagsfeestjes, opendeurdagen, lentefeesten, communiefeesten, … Verwacht je aan een grandioos muziekspektakel met hoog meezinggehalte. De deelnemertjes worden meegevraagd op het podium om Meneer Megaferm te helpen met rappen/zingen en nog vanalles.

De show kan ingekleed worden in een thema zoals pesten, Sinterklaas, gezonde voeding, enz.. Meneer Megaferm kan zelf zorgen voor geluidsversterking tot 150 kinderen.

Via workshops vooraf kunnen de kinderen zelf deel uitmaken van de show.

RAPWORKSHOP
Meneer Megaferm geeft ook Megaferme rapworkshops. De kinderen leren hoe ze zelf kunnen praten, roepen en rappen door de microfoon.  We bewegen, leren ritmiek, doen gekke geluiden na en breken het Megaferme rapturbo-record, dit alles op stevige, kindvriendelijke beats.

De patatjes leren hoe ze hun stem kunnen gebruiken, zetten hun eerste stappen in de wereld van rijm, denken na over betekenis van woorden, oefenen op hoe ze zich kunnen uitdrukken, … en leren rappen.

De workshop is Megaplezant én leerrijk. Een ideale taalactiviteit en muziekworkshop, voor in de klas of jeugdactiviteit!

“De workshops waren SUPER! Alle klassen gaven aan dat Meneer Megaferm zijn workshop telkens goed had afgestemd op de leeftijd. Zelfs mijn peuters waren actief, wat bewonderenswaardig is! Er kwamen allerlei leuke aspecten aan bod van taal/muziek/klanken en het was voor de kleuters een echte kennismaking met het “rappen”, GEWELDIG!”
Juf Kelly, Sint-Vincentiusschool Melle

“We kregen al heel veel positieve reacties over Meneer Megaferm!  Doe vooral verder met dit project!”
Karline Bockaert, Dienst Cultuurparticipatie Stad Gent