Schoolfeest op maat

Een onvergetelijk rap-schoolfeest

Tijdens een rapschoolfeest doen alle leerlingen (of een deel) een rap/zang/beweeg-performance. Deze toonmomenten worden intensief voorbereid in de klas. Wij hebben voor elke leeftijd een leuk idee in onze rugzak zitten.

Naast workshops met de leerlingen bereiden we het feest voor tijdens een vergadering met alle betrokken partijen. We zorgen voor glasheldere communicatie en een duidelijk scenario van het gebeuren.

Onze doelstelling is om een wow-effect te creëren bij de kinderen, leerkrachten en ouders. Saai wordt het nooit. Het wordt nooit eentonig. Ook niet voor toehoorders die niet zo rap-minded zijn. Traditionele rapstijlen worden afgewisseld met bekende hits, spoken word en veel beweging en show. Voeg daarboven onze dynamische presentatie toe; het resultaat is een professionele show.

Vanzelfsprekend is een rapschoolfeest perfect op maat van de betrokken school. We hebben geen kant-en-klare formule voor elke school. We gaan na wat de specifieke wensen zijn en van daaruit bouwen we het schoolfeest op. We komen graag vrijblijvend langs voor een eerste gesprek.