Song op maat

Song op maat

Een song of lied over uw school, bedrijf of organisatie is een heel mooie vorm van publiciteit. Zeker als er een bijhorende videoclip aan gekoppeld is. Een bedankingslied voor een huwelijk, verjaardag of iemand die op pensioen gaat. Het kan allemaal.

De werkwijze die we hanteren is elke keer verschillend. Songteksten kunnen door ons gemaakt worden, maar ook door uw mensen. De vocalen kunnen door ons worden ingezongen of gerapt, maar ook door uw leerlingen of personeel. Hiervoor organiseren we een coaching-sessie. Kortom: we overleggen samen hoe we dit het best aanpakken.

Rechts bovenaan ziet u bijvoorbeeld een videoclip van het oudercomité van Basisschool De Vlieger te Gent. Zij hadden het idee om de leerkrachten bedanken en in de bloemetjes zetten. De videoclip werd voorgesteld voor een volle zaal en kon natuurlijk op heel wat succes rekenenen. Om een idee te geven van tijd: dit alles werd verwezenlijkt op 1 dag (ongeveer 6u). Tekstschrijven, oefenen, studio-opname en videoshoot.

Er zijn videoclips voor verschillende budgetten. Zowel een filmpje die een idee geeft over de werking voor op de website,  als een video die aan vereisten voldoet voor televisie.