Teambuilding

Rapworkshop als teambuilding

Samen rappen bevordert de samenwerking tussen mensen, wakkert hun creativiteit aan, en is een onvergetelijke groepservaring.

Samen een raptekst maken, samen optreden of de opnamestudio induiken, vergt een intensieve samenwerking op een losse en ontspannen manier.

Uw medewerkers worden creatieve tekstschrijvers, hebben massa’s fun én gaan hun banden met elkaar aanscherpen. Ze treden uit hun comfortzone en kunnen plots heel wat meer dan ze denken.

Mensen oefenen hun presentatievaardigheden en performen voor een groep.

Een bedrijfslied, videoclip, of optreden op het personeelsfeest? Ook dat is mogelijk.

Heeft u interesse of wil u meer uitleg over onze rapteambuildings?

Neem contact op en we komen vrijblijvend langs. We stellen een pakket samen op uw maat en behoeften. We bieden zowel korte workshops als langere trajecten aan. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

Bijvoorbeeld:

Korte introductieworkshop van 1u
Workshop van 2u met optreden als eindresultaat
Workshop van 3u met cd-opname als eindresultaat
Workshop van een hele dag met geluidsopname en videoclip als eindresultaat.
Tijdens een workshop kan er een professionele fotoshoot gedaan worden.
Een optreden van professionele rappers als apotheose is eveneens mogelijk.

“Ideale teambuilding! De sessie werd zodanig opgebouwd dat alle teamleden zich goed voelden. Het uiteindelijke resultaat is super en de evaluatie van de personeelsleden was zeer positief. Een echte meerwaarde voor ons team. De raptekst werd voorgelezen op het wekelijkse clusteroverleg en van enkele andere teamverantwoordelijken kwam spontaan de vraag om dit op de nieuwjaarsreceptie te brengen.” (Saskia Moens – Diensthoofd Stad Aalst)